Meriworks

ImageVault

ImageVault är ett plattformsoberoende Media Asset Management system som erbjuder allt du behöver för att på ett säkert sätt lagra, hitta och använda din digitala media. Koppla ihop systemet med dina befintliga publicerings- och mediekällor och låt ImageVault bli navet för all din digitala media.

Komma igång med ImageVault

ImageVault kan beställas genom er befintliga EPiServerpartner. ImageVault kan också köpas som en del av EPiServer Create+. Om ni inte har en EPiServerpartner så kan ni kontakta oss så hjälper vi er med att komma igång.

Att komma igång med ImageVault

Vi rekommenderar att er EPiServerpartner genomför installationen av ImageVault. Genom att endast köra installationsguiden så kan ImageVaultbilder läggas till via en knapp i fritexteditorn i EPiServer. För att utnyttja ImageVaults fulla potential så ska man använda bildegenskaper vilket innebär att man behöver göra en del förändringar i de sidmallar som ska kunna innehålla bilder.

ImageVault kan även ses som en verktygslåda med funktioner som kan anpassas för att motsvara era krav och behov. Om ni ska skapa en publik bildbank så behöver er EPiServerpartner skapa sidmallar för detta. Kontakta oss för goda exempel och tips.

Information för partners

För att beställa ImageVault så loggar ni in överst på sidan. Har ni inget användarkonto hos oss så kan ni skapa ett via registreringsformuläret. När ni loggat in kan ni generera demonstrations- och utvecklarlicenser, beställa skarpa licenser för drift och självklart komma åt installationsfiler.

Kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar: